Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Pekný veľký 2 izb.byt využívaný ako 3 izb. na Prednádraží pri parku.

Typ bytu: 2-izbový byt
Ulica: B.Smetanu
Mestská časť: Prednádražie
Obec: Trnava
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
148 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj pekný veľký 2 izb.byt 61 m2/ využívaný ako 3 izbový/ vo vyhľadávanej lokalite sídl.Prednádražie I. na ul. B.Smetanu. Byt sa nachádza na 1.posch. ( NIE PRÍZEMIE )bytového domu s výťahom, ktorý bol kompletne revitalizovaný. V blízkosti sa nachádza škôlka, základná škola, OC MAX a lesopark ktorým sa dá za pár minút peši dostať na železničnú a autobusovú stanicu. Byt prešiel taktiež rekonštrukciou kedey boli vymenené plastové okná, podlahy, vymurované bytové jadro a zhotovená kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi. Byt sa momentálne využíva ako 3 izbový, kedže z veľkej obývacej izby sú spravené 2 spálňe a každá má aj svoju posuvnú skriňu. Vo vstupnej chodbe bytu každá rodina ocení priestranný šatník a na chodbe odkladaciu miestnosť namiesto pivnice. Byt nemá balkón ani lódžiu, ale v okolí je veľa zelene na oddych a pekne revitalizované detské ihriská.

Zabezpečíme právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv a spracovanie návrhu na vklad do katastra prostredníctvom advokátskej kancelárie.
Ponúkame zdarma overeného a spoľahlivého hypotekárneho špecialistu, ktorý Vás spoľahlivo prevedie celým procesom vybavovania hypotéky a zabezpečí pre Vás najlepšie podmienky na trhu.

© Text a fotky sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti Rich REALITY s.r.o.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
61 m2
Podlahová plocha:
61 m2
Stav:
úplne prerobený
Poschodie:
1

Pozrieť na mape

Maklér

Richard Stanislavský

Richard Stanislavský

licencovaný majiteľ kancelárie - LRK NARKS

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti