Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Krásny bungalov v obci Doľany neďaleko Trnavy

Typ obchodu: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Počet izieb: 3
Ulica: Doľany
Obec: Doľany
Okres: Pezinok
Kraj: Bratislavský kraj
Celková plocha: 91.21 m2
Plocha pozemku: 1507 m2
299 900 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj krásny 3-izb. rodinný dom v obci Doľany. Rodinný dom sa leží pri hlavnej ceste v centre obce Doľany. Celková plocha domu je 91,2 m2 a nachádza sa na pozemku s celkovou rozlohou 1507 m2. Do domu sú privedené všetky siete (okrem kanalizácie, ktorá je riešená formou žumpy) - elektrina, plyn, voda, TV a internet. 

Vstupom do domu sa ocitnete vo vstupnej chodbe, odkiaľ máte prístup do celého domu. Po jej ľavej strane sa nachádzajú dve samostatné spálne, ktoré hoci sú orientované do ulice, sú tiché vďaka oddelenej ploche pred domom. Priamo oproti chodby je kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaletou. Po pravej strane vojdete do obývačky, ktorá je prepojená s kuchyňou. Ku kuchyni prislúcha aj šikovná komora. Z obývacej izby si pohodlne v papučiach vyjdete na priestrannú terasu, ktorá Vám učarí nádherným výhľadom do zelenej záhrady. Záhrada ponúka prestrosť aktivít - od prístrešku s krbom, záhradného domčeka na náradie aj udiareň, priestor na zeleninu, kvety a trávnik. Koniec záhrady ponúka priestor na chovanie domácich zvierat. V záhrade je Vám k dispozícii aj kopaná studňa, ktorá je zvnútra obložená kameňom. 

Rodinný dom typu bungalov má 15 rokov a je vo veľmi dobrom stave. Postavený je z Ytongu, okná a vstupné dvere sú plastové. Má šikmú sedlovú strechu s betónovou škridľou zn. Euronit. Rozvody elektriny sú medené. Kúrenie ako aj ohrev vody v dome je plynové a v každej miestnosti sú radiátory. V obývačke je krb, ktorým sa vďaka prieduchom vykúri celý dom. Pri dome je postavená garáž, kde zaparkujete 1 auto, priamo vo dvore je státie pre 2 autá a pred domom pre ďalšie autá. Pod garážou je na uskladenie zeleniny/vína pivnica s rozlohou 6 m2.

Dom je bez tiarch, kúpou voľný. 

Obec Doľany sa nachádza 12 km od Modry a 18 km od Trnavy. Dedina leží kúsok od Malých Karpát, takže vybehnúť na bicykel alebo turistiku je ozaj na skok. V obci je sa nachádza materská škola, potraviny, vinárstvo, stavebniny, čerpacia stanica, ihrisko, kostol. Cez dedinu premáva medzimestská atobusová doprava, ktorou sa pohodlne dostanete do Trnavy aj do Bratislavy.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na tel. č.: 0905 982 920 alebo 0905 239 185

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
91.21 m2
Plocha pozemku:
1507 m2
Zastavaná plocha:
91.21 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
3
Kúpeľňa:
vaňa a sprchovací kút
Počet kúpeľní:
1
Klimatizácia:
nie
Káblová televízia:
áno
El. napätie:
230/400V
Parkovanie:
vlastné vyhradené
Voda:
verejný vodovod
Krb:
áno
Zariadenie:
zariadený
Garáž:
áno - 1
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
žumpa
Plyn:
áno
Internet:
áno - wi-fi
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
nie
Terasa:
áno
Terasa plocha:
21.38 m2
Vykurovanie:
vlastné - plyn
Pivnica:
áno
Pivnica plocha:
6 m2

Pozrieť na mape

Maklér

Richard Stanislavský

Richard Stanislavský

licencovaný majiteľ kancelárie - LRK NARKS

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti