Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Výnimočné nové domy pod vinohradmi

Typ obchodu: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Počet izieb: 4
Ulica: NA GLAVICI
Obec: Horné Orešany
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Celková plocha: 130 m2
Plocha pozemku: 680 m2
319 000 €

Popis nehnuteľnosti

Vo výhradnom zastúpení developera Vám predstavujeme unikátne novostavby rodinných domov postavených v novej lokalite vybudovanej pod vinohradmi  na okraji obce Horné Orešany, ktorá sa nachádza na úpätí Malých Karpát a je vzdialená len 18 km od Trnavy a 47 km od Bratislavy.

Rodinné domy sú postavené v modernom vidieckom štýle a citlivo zasadené do okolitého prostredia vinohradov a kopcov Malých Karpát, ktoré si zamiluje každý kto túži po kľudnom a bezpečnom bývaní.

RODINNÝ DOM TYPU ,,A,, :

Jedná sa o samostatne stojaci jednopodlažný dom s obytným podkrovím na pozemku o výmere 680 m2, ktorý Vás prekvapí jedinečnou dispozíciou veľkorysej obytnej haly s kuchyňou. Dostatok svetla zabezpečujú veľké okná a neobyčajnú atmosféru dotvára otvorený strop s priznaným trámovým rebrovaním, ktoré postupuje až do podkrovia. Na prízemí sa ďalej nachádzajú 2 spálne s klasickým dreveným stropom, technická miestnosť s kotlom a kúpeľňa. Podkrovie disponuje priestrannou  izbou a kúpeľňou. Schodisko do podkrovia bude určite veľkou výzvou pre budúceho majiteľa tohto neobyčajného domu, ale fantázii sa tu medze určite nekladú.

V prípade záujmu Vám radi odprezentujeme osobne ďalšie technické detaily a rôzne dizajnové riešenia schodiska, ktoré má následne veľkú šancu stať sa zaujímavou dominantou celého priestoru.

VYBAVENIE DOMU TYP ,,A,, :

- realizáciu interiéru na mieru podľa priložených vizualizácii zabezpečuje pre našich klientov známa tradičná slovenská firma DECODOM za zvýhodnené ceny ( tieto vizualizácie budú reálne nacenené a záujemca si bude môcť zvoliť aj farebné, alebo materiálové prevedenie podľa svojich predstáv )

- stav HOLODOM so zápisom na LV ako ROZOSTAVANÁ STAVBA

- zhotovené teplovodné podlahové kúrenie a v technickej miestnosti osadený plynový kondenzačný kotol zn. Buderus so samostatným zásobníkom vody

- zhotovené sadrové omietky a vymaľované na bielo

- zhotovené cementové potery v izbách

- kompletné elektro rozvody vrátane osadenia vypínačov a zásuviek

- plastové okná s izolačným trojsklom

- predpríprava na vonkajšie žaluzie

- predpríprava na klimatizáciu v podkroví

- spevnené parkovacie plochy

- hrubé záhradné úpravy a výsadba živých plotov

- bočné a zadné oplotenie domu ( GABION, M PLOT )

- novovybudované IS : vodovod, kanalizácia, plyn a elektrina

FINANCOVANIE A PRÁVNY SERVIS:
Domy je možné prefinancovať aj prostredníctvom hypotekárneho úveru, ktorého vybavenie radi bezplatne zabezpečíme prostredníctvom nášho overeného hypotekárneho špecialistu. Samozrejmosťou je kompletný právny servis, ktorý zabezpečuje advokátska kancelárie s dlhoročnou praxou.

 

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
firemné
Stav:
novostavba
Celková plocha:
130 m2
Úžitková plocha:
130 m2
Plocha pozemku:
680 m2
Zastavaná plocha:
120 m2
Počet izieb:
4
Kúpeľňa:
áno
Počet kúpeľní:
2
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Internet:
áno - káblový rozvod
Materiál:
tehla
Zateplený objekt:
áno
Terasa:
áno
Vykurovanie:
vlastné - plyn

Pozrieť na mape

Maklér

Richard Stanislavský

Richard Stanislavský

licencovaný majiteľ kancelárie - LRK NARKS

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch
  • Pусский
  • narks
  • lrm

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti