Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Predaj rozostavaného 6-izb. rodinného domu vo Zvončíne

Typ obchodu: Predaj
Typ domu: Rodinný dom
Počet izieb: 6
Ulica: Veselá
Obec: Zvončín
Okres: Trnava
Kraj: Trnavský kraj
Celková plocha: 249.6 m2
Plocha pozemku: 679 m2
269 000 €

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj rozostavaný 6-izb. rodinný dom v obci Zvončín. Dom je vhodný pre väčšiu rodinu, prípadne aj ako dvojgeneračný s 2 samostatnými bytovými jednotkami. Obec Zvončín sa nachádza 5 km od Trnavy a je ideálnym riešením na rýchlu dostupnosť do mesta Trnava. Dom je postavený v novo-vybudovanej štvrti Veselá, kúsok od vjazdu do dediny. Sú tu vybudované prístupové cesty ku všetkým domom, k dispozícii je aj ihrisko pre deti. Úžitková plocha domu je 182,29 m2 a rozloha pozemku je 679 m2. Do domu sú privedené všetky siete - elektrina, plyn, voda a kanalizácia. 

Interiérové riešenie ponúka vstupnú chodbu, odkiaľ sa po ľavej strane dostanete do 2 izieb /hosťovskej a pracovne/. Z veľkej hosťovskej izby by sa v tomto štádiu dala urobiť garáž, nakoľko priečky nie sú zhotovené a je ich možné zhotoviť podľa predstáv. Pri vstupe sa dá využiť samostatné wc a technická miestnosť. Priamo zo vstupnej chodby prejdete do kuchyne spojenej s obývačkou. Odtiaľ do zadnej časti, ktorá ponúka 2 detské izby, kúpeľňu a spálňu, ku ktorej prináleží šatník a samostatná kúpeľňa. Z presvetlenej obývačky si vyjdete na veľkorysú slnečnú terasu.
Rodinný dom sa predáva ako hrubá stavba pod strechou, sú osadené okná s izolačným 3-sklom a vchodové dvere. Postavený je z YTONG-u /30 cm/, krov je väzníkový, položená je škridľa Bramac, stropy sú odizolované a zateplené PUR striekanou penou s hrúbkou 30-40 cm. Plánované je podlahové kúrenie. Na dome sú dokončené vonkajšie podhľady, je osadená vstupná brána a bránka. Pozemok je kompletne oplotený, z troch strán sú vysadené stálozelené stromy. Na pozemku je státie pre 3 autá.

V obci je dostatočná občianska vybavenosť - obchod, materská škola. Autobusová zastávka sa nachádza cca 200 m od domu.

V prípade záujmu o obhliadku nás kontaktujte na tel. č.: 0905 239 185 alebo 0905 982 920

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Stav:
nedokončený
Celková plocha:
249.6 m2
Úžitková plocha:
182.29 m2
Plocha pozemku:
679 m2
Zastavaná plocha:
249.6 m2
Počet podlaží:
1
Počet izieb:
6
Inžinierske siete:
áno
Kanalizácia:
áno
Plyn:
áno
Materiál:
Ytong
Zateplený objekt:
áno
Pivnica:
nie

Pozrieť na mape

Maklér

Ing. Iveta Kučerová

Ing. Iveta Kučerová

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Pусский
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti